TEAM ALLEYCATZ

ALLEYCATZ!

 Dansscenen hade koagulerat. Ur dansfabriken kom endast massproducerade marionetter som alla var programerade enligt samma mönster. Man vågade inte sticka ut. De som försökte blev förkastade, utfrusna och lämnade i skuggan. Tre av de som försökte mötte samma öde. Men något var annorlunda med just dessa tre. De var sammanlänkade av ett livsfarligt raseri. Inom dem växte ett ursinne och ur ursinnet ett vansinne och ur vansinnet: genialitet!


I rockens tecken fann de sitt öde och
tillsammans är de här för att erövra världen.


Wild Child, Schïzo och Rocket Queen bildar tillsammans det kontroversiella och provocativa danskompaniet AlleyCatz.
Vi är professionella dansare som har medverkat i olika tv-sammanhang (Floorfiller, Petra Mede Show, Förkväll, bl.a) festivaler (Peace and Love 2009, Husbyfestivalen 2010), modevisningar, samt uppträtt på scen i flera sammanhang runt om i Sverige.
Vi har arbetat som danspedagoger i flera år på olika dansskolor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Göteborg.



Vår turné BiteMe är en show för de vuxnas ögon, men är inte pornografisk.
Vi är dansens motsvarighet till glammig skräckrock, med förförelse och glimten i ögat. Vi är här för att stanna och ge er något ni aldrig sett förut.
Nu när Bounce har lämnat tronen är det AlleyCatz tur att regera dansscenen med ett nytt koncept. Vi gör det med en blandning av dansstilarna streetdance, house, modern jazz och burlesque till rockmusik. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0